Mijn naam is Peter Jagt. Ik ben geboren en getogen in Hoek van Holland en dus zeer bekend met dit gebied. In 1998 heb ik succesvol een makelaarskantoor opgestart in Hoek van Holland en De Lier onder de naam Meliormakelaar. Hoek van Holland en Monster draagt sinds 2014 de naam Westhoekmakelaars.

Na al deze opgedane ervaring en veranderingen in het makelaarsvak heb ik besloten om het kantoor in Hoek van Holland te gaan verhuizen. We zijn gevestigd in een geheel nieuw kantoor in het centrum. Op deze locatie hebben we de beschikking over een veel grotere etalage om ons aanbod nog beter te kunnen presenteren. Ook is er nu een vestiging van Westhoekmakelaars in Monster zodat we het Westland en Hoek van Holland goed kunnen bedienen met onze makelaarsdiensten.

Westhoekmakelaars richt zich geheel op de makelaardij als specialiteit. Verkopenaankopen en taxeren is ons vak. “Laten we eerlijk zijn” is ons devies en juist dat zorgt met name in ons vakgebied voor tevreden klanten.

De financiële dienstverlening- zoals hypotheken en verzekeringen- wordt gedaan door andere specialisten die vanuit onze vestiging u van alle informatie kunnen voorzien. De huidige markt vraagt immers voor elk vakgebied zijn eigen specialist. Daarom zijn wij dan ook gecertificeerd makelaar/taxateur en aangesloten bij de branchevereniging VBO.

Westhoekmakelaars houdt van korte lijnen. Daarom heeft u altijd een vaste contactpersoon als makelaar voor al uw vragen.

Door onze flexibele werktijden kunnen we onze klanten goed van dienst zijn op tijden die bij u passen. Daarom zijn we ook telefonisch dagelijks tot 21.00 bereikbaar.

Meer weten? U kunt ons uiteraard mailen, bellen of langskomen op een van onze vestigingen.