Vorige | Volgende

Zekkenweg 52 b Hoek van Holland

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op bedrijvenpark De Zekken in Hoek van Holland is in een modern bedrijfsverzamelgebouw een bedrijfsruimte beschikbaar met uitzicht over de Waterweg. Het betreft hierbij een moderne bedrijfsruimte groot ca. 475 m2 verdeeld over 3 lagen.

De begane grond is volledig ingericht als bedrijfsruimte, terwijl de 1e en 2e verdieping uiterst geschikt zijn als opslag- of kantoorruimte. Kortom, een uiterst functionele bedrijfsruimte gelegen met een fraai dakterras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg.

De begane grond verdieping betreft ca. 170 m2 oppervlakte met een vrije hoogte van 4,80 meter en een vrije overspanning van ca. 9 meter. Verder is de bedrijfshal voorzien van een monoliet afgewerkte betonvloer met en vloerbelasting van 1.000 kg/m2, één elektrische overheadsdeur (4 x 4,20m) voorzien van afstandsbediening, 2 loopdeuren, krachtstroom, betongevels afgewerkt met natuursteengranulaat en gemoffelde aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas. Het dak is afgewerkt met een bitumen dakbedekking en betegeld dakterras met balustrade.

De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een niet afgewerkte betonnen verdiepingsvloer met een maximale vloerbelasting van 250 kg/m2 en een vrije hoogte van 3 meter.

Bij het object behoren 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is er in de directe nabijheid een groot openbaar parkeerterrein gelegen voor vrachtwagens en bussen.

De grond is uitgegeven in erfpacht, jaarcanon is € 4.480 per jaar.
De canonverplichting is af te kopen tot 2090.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
475 m²
In units vanaf
475 m²
Perceel
269 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

NWWI TAXATIERAPPORT € 550,- ALL-IN.

Een woningtaxatie verzorgen wij voor het scherpe tarief € 550,-.