Je wil je huis verkopen

Westhoekmakelaars is DE makelaar voor de beste aanpak van de verkoop van uw woning. Wij zijn een groot voorstander van een persoonlijke benadering van het gehele verkooptraject. Waar de traditionele makelaar stopt bij het in de verkoop zetten door het plaatsen van een bord en het organiseren van een standaard Open Huis route gaat Westhoekmakelaars verder. “Laten we eerlijk zijn!”, is daarbij de slogan die we vertalen in ons dagelijkse handelen. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Wat heeft Westhoekmakelaars u te bieden?

 • Makelaars met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, kennis van de lokale en regionale vastgoedmarkt, gecertificeerd en gekwalificeerd.
 • Een groot netwerk door ons kantoor en de combinatie met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Tevens werken wij samen met een onafhankelijke verzekeringsadviseur.
 • Wij zijn actieve makelaars, u kunt bij ons 6 dagen per week bezichtigingen inplannen en ook buiten kantooruren zijn wij persoonlijk bereikbaar.
 • Wij stellen u een realistische vraagprijs voor. Met een te lage vraagprijs doen we u tekort en dat doen we ook met een te hoge vraagprijs. Dan loopt u immers het risico dat uw huis/pand te lang in de verkoop staat en u uiteindelijk toch moet gaan zakken met de vraagprijs.

Wat doet Westhoekmakelaars anders?

 • Zeer opvallende te koop borden zoals bijvoorbeeld onze verlichte V-borden.
 • Iedere woning wordt gepresenteerd in een professionele full colour brochure ( digitaal en indien gewenst gedrukt )
 • Wij benutten alle mogelijke media ter promotie van de woning: bijvoorbeeld een filmpresentatie op YouTube, (sfeer)plattegronden en sociale media zoals Facebook en Instagram.( Promotiepakket)
 • Er wordt door ons nauw contact gehouden met de bezichtigers van de woningen. Zo blijft u op de hoogte van het verkoopproces.

Uiteraard komt de woning op de bekende internet sites: o.a. Funda, Huisnet, Jaap, VBO en Westhoekmakelaars.

Voorts biedt Westhoekmakelaars het Westhoekmakelaars Promotiepakket. Sommige makelaars gebruiken de opstartkosten als aanvulling op de courtage. Westhoekmakelaars berekend geen opstartkosten. Wel bieden wij het Promotiepakket als stimulans om uw woning optimaal te presenteren en de verkoopkans aanmerkelijk te vergroten.

En dit is het Promotiepakket:

 • Uitgebreide plaatsing op Funda. De standaard plaatsing met 1 foto wordt uitgebreid tot wel 30 foto’s.
 • Het laten vervaardigen van natuurgetrouwe kleurenplattegronden van de woning. Deze worden gebruikt op internet en in de brochures.
 • U ontvangt als verkoper visitekaartjes van uw woning om deze te gebruiken ter promotie van uw woning bij belangstellenden.
 • Professionele foto’s. Wij laten een professionele fotograaf een fotoserie maken van de woning.
 • Film. Er kan tevens een film worden gemaakt en geplaatst op internet ter ondersteuning van de verkoop. Hierdoor krijgen belangstellenden een goede indruk van uw woning.
 • Wij maken gebruik van verlichte V-borden om zodoende meer aandacht te vestigen op uw woning. Uw woning wordt uitgelicht op onze Facebook en Instagram kanalen.

U ziet het; Westhoekmakelaars zal er alles aan doen om de verkoop van uw woning met alle moderne middelen te ondersteunen.

Waardebepaling

Wenst u een waardebepaling voor de verkoop van uw woning? Deze bepaling is altijd gratis en vrijblijvend. Ook hiervoor geldt weer: “Laten we eerlijk zijn!” De waardebepaling is gebaseerd op een verkoopproces dat niet onnodig lang duurt (en waarbij u uiteindelijk in prijs moet zakken), maar waarbij u ook niet tekort wordt gedaan. Bij een te lage vraagprijs blijft u wellicht achter met een gevoel dat er meer mogelijk was geweest. Ook dat gevoel willen we u besparen. Westhoekmakelaars noemt u een realistische en actuele vraagprijs.